Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ženy - KP II - 15. a 16. kolo 2010/11

30. 4. 2011

 

Sokol Dřevěnice - TJ Jičín 0:3 (-13,-22,-10)

Sestava: Bočková, Brabcová, Dytrychová, Kořínková, Novotná, Slabihoudová, Veselá

 
Sokol Dřevěnice - TJ Jičín 0:3 (-19,-23,-7)

Sestava: Bočková, Brabcová, Dytrychová, Kořínková, Novotná, Slabihoudová, Veselá

  

Čarodějnické derby

Dřevěnice (30.4.) - Pokračování Oblastního přeboru žen ve volejbale svedlo do prvního jarního termínu družstva Dřevěnic a Jičína.
   Ve svátek čarodějnic se hned ukázalo, kdo je pánem na hřišti a trénink v korunách stromů v podobě větru byl velkým problémem pro obě družstva. Vyrovnané byly však jen druhé sety jednotlivých utkání, v ostatních se ukázala větší rozehranost ze zimních turnajů pro Jičín.
Na straně vítězek rozhodovala úspěšnost podaní, jeho lepší příjem, pestrost hry na síti a úspěšnost bloku.
   Na nahrávce se vystřídaly Dytrychová s Novotnou a zvládly boj s větrem lépe než soupeřky, což nebylo nijak jednoduché. Na bloku nastoupily Slabihoudová s Kořínkovou, jejichž úspěšná obrana byla většinou o patro výše než smečařky na druhé straně sítě a v útoku střídaly razanci s chytrou ulejvkou. Kořínková se rozehrávala pomalu, pomaloučku, ale ve třetích setech to byl již uragán tvrdých podání s přívlastkem ESO. Slabihoudová ukázala přehled na síti a z výšky si nacházela ta správná místa na dopad míče.
   Na smeči Veselá a Brabcová dělaly z kůlu důležité body ve chvílích, kdy se tak nedařilo. Smeče po diagonále od soupeřek nebylo také nijak jednoduché brát. Bočková na místě univerzála se občas pletla do hry nahrávačkám a v útoku se uplatnila jako bouchač s ostře nabitou municí.
   Nyní už jen zbývá najít neodkvetlou třešeň a tam se pořádně líbat pro krásu na celý rok, večer pozor na bouřky.

V barvách Jičína se představily tyto fešné čarodějnice: Kořínková, Slabihoudová, Veselá, Brabcová, Bočková, Dytrychová a Novotná. 


- jb -

 

 

V tipovačce se snažilo nemnoho, ale přece jen jednu přesně tipující máme, výhru bude mít Lída...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář